Nieuwe directeur

Sinds 1 augustus jl. is Mariska Wubben de nieuwe directeur van de P. Oosterleeschool. ‘Ik ben 50 jaar en woon samen met mijn man en drie kinderen in Delfgauw. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, sporten en reizen.

Goed onderwijs

De afgelopen jaren ben ik zowel werkzaam geweest in het bedrijfsleven (Heineken) als in het onderwijs. In het onderwijs ben ik begonnen als leerkracht en daarna ben ik directeur geworden van basisschool de Regenboog en later ook van basisschool de Oostpoort, beide in Delft. Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en met veel enthousiasme en plezier gestart op de P. Oosterleeschool. Ik heb geleerd dat met mooi en uitdagend onderwijs kinderen met plezier naar school komen en willen leren. Ik hoop en verwacht dat ik op de P. Oosterleeschool kan bijdragen aan goed onderwijs voor alle kinderen. Natuurlijk met het team, maar ook zeker in overleg en in samenwerking met u, als ouder en verzorger, en andere partijen die bij de school betrokken zijn.

Betrokken en zichtbaar

De komende periode staat vooral in het teken van kennismaken en het beter leren kennen van de school. Ik heb een ronde gemaakt langs de klassen, zodat alle kinderen mij kennen. Om met u kennis te maken, sta ik ’s ochtends bij de hoofdingang. Als ik u toch gemist heb, stap dan gerust op mij af om alsnog kennis te maken.
Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken. Weet dat mijn deur voor u open staat als u vragen of opmerkingen hebt of iets anders kwijt wilt. Ik werk vier dagen in de week, de woensdag zal ik meestal afwezig zijn.
Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en hoop dat we er samen alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te geven’.