Zomerfeest op de P. Oosterleeschool

Vakantie op eigen schoolplein!

De ouderraad, leerlingenraad en het team van de P. Oosterleeschool, hebben op vrijdag 21 juni een fantastisch Zomerfeest voor de school georganiseerd. Het thema ‘multiculti’ sloot mooi aan op de projectweken van de kinderen voorafgaand aan het feest. Alle landen hadden een plekje op het schoolplein en de kinderen gingen heerlijk met hun spelkaart op reis. Er waren veel verschillende activiteiten; Chinese tekens tekenen, een kennisquiz, origami vouwen, maskers maken, hoela hoepen, schminken en nog veel meer. Ook de heerlijke saté was weer een groot succes!

Talentenshow

Tijdens het Zomerfeest was er een talentenshow van onze kinderen. Dit was een initiatief van de leerlingenraad. En wat hebben we veel talent op onze school! Er waren 22 aanmeldingen. De optredens varieerden van rap tot zang en dans. Het gevolg was een bijzonder gevoel van samen zijn. Ouders zaten heerlijk met hun kinderen in de schaduw onder de bomen, Mariska en Bas stonden bij het ijs, de ouderraad voelde zich als een vis in het water bij de catering, de leerkrachten begeleidden de activiteiten en de leerlingenraad sprong in, waar nodig.

Wat zijn wij trots op ons mooie feest op deze multiculturele school in onze bijzondere wijk.

Voor nu wensen wij iedereen een heerlijke zomer en een fijne vakantie!