Je kunt je peuter op verschillende manieren aanmelden.

1. Direct op onze peuterschool. Wij vullen dan samen het aanmeldformulier in.
2. Via de website van de SCOH.

.

Liever eerst langs komen om een indruk te krijgen? Iedereen is van harte welkom. Een afspraak maken kan ook.
Contactpersoon is Ward van der Post, 070 388 10 79 of per mail peuterschooloosterlee@scoh.nl.

Samenspel

Om ouders en peuters voor te bereiden op de peuterschool organiseren wij op dinsdag- en vrijdagochtend van 8.30-11.00 een Samenspel-klas. Peuters vanaf twee jaar mogen meedoen aan activiteiten, leren andere kinderen kennen en komen in aanraking met de Nederlandse taal. Ouders leren andere jonge ouders kennen, kunnen elkaar helpen en advies geven. Een leuke gezamenlijke voorbereiding op de peuterschool!

Kosten

Ouders betalen een eigen bijdrage voor de peuterschool. Deze verschilt per gezin en is afhankelijk van het inkomen.