Kinderboekenweek

Vanaf woensdag 6 oktober stond school in het teken van de Kinderboekenweek. Het thema “wat wil je later worden” stond centraal. Er is veel gelezen, geknutseld en verkleed!

Beweegfeest

Ons beweegfeest was weer zeer geslaagd: springkussens, stormbaan, sponsorloop voor ‘VluchtelingenWerk Nederland’ en discodansen! Met dank aan de ouders van de Ouderraad om ons weer te helpen.  

Waterfeest

Wat een leuk waterfeest hebben wij gehad met de hele school. Gelukkig was het mooi weer en konden we snel door de zon weer opdrogen.  

Zomerschool

Vanaf 16 augustus is voor 5 dagen lang de school geopend geweest voor de zomerschool. Er kwamen dagelijks 70 kinderen naar school om in de ochtend te oefenen voor taal, lezen en rekenen en in de middag voor sport en spel en voor creatieve activiteiten. De kinderen en collega’s … Lees verder

Gratis boek voor de kinderen

Alle kinderen van de school hebben in de afgelopen weken een boek van school gekregen om het lezen te promoten! Dit leverde in de groepen 3 al veel leesplezier op.

Circus op school

Dinsdag 6 juli hadden we een schoolreisje op school! Met alle groepen gingen we naar het circus toe, waar we zelf voor de uitvoering gingen zorgen. Eerst een klein optreden waarbij alle acts werden voorgedaan voordat de kinderen zelf gingen oefenen. Wat een mooie voorstellingen kwamen daaruit, het plezier … Lees verder

De ijscoman op school

Om het schooljaar leuk af te sluiten organiseren we een aantal activiteiten op school voor alle leerlingen. Als eerste de Italiaanse ijscoman! Genieten voor alle peuters en de leerlingen van de basisschool.

Gezonde school

Als gezonde school stimuleren we een gezond tussendoortje en een gezonde lunch. We zijn trots als we trommeltjes van onze leerlingen zien!  

Koningsspelen

Wat een prachtige dag hebben wij gehad tijdens de Koningsspelen. Een sportdag voor de groepen 6 t/m 8, springkussens, disco, spelletjes in de groepen. De kinderen zijn zeer sportief bezig geweest en hebben genoten.

Buitenlesdag

Geen les in het lokaal, maar buiten! Alle groepen van de school hadden een buitenlesdag. De les varieerde van leestikkertje, vieze woorden dictee, burgerschap, bestuderen van plantjes tot het maken van een natuurlijke knikkerbaan. De leerlingen genoten volop!