Gratis boek voor de kinderen

Alle kinderen van de school hebben in de afgelopen weken een boek van school gekregen om het lezen te promoten! Dit leverde in de groepen 3 al veel leesplezier op.

Circus op school

Dinsdag 6 juli hadden we een schoolreisje op school! Met alle groepen gingen we naar het circus toe, waar we zelf voor de uitvoering gingen zorgen. Eerst een klein optreden waarbij alle acts werden voorgedaan voordat de kinderen zelf gingen oefenen. Wat een mooie voorstellingen kwamen daaruit, het plezier … Lees verder

De ijscoman op school

Om het schooljaar leuk af te sluiten organiseren we een aantal activiteiten op school voor alle leerlingen. Als eerste de Italiaanse ijscoman! Genieten voor alle peuters en de leerlingen van de basisschool.

Gezonde school

Als gezonde school stimuleren we een gezond tussendoortje en een gezonde lunch. We zijn trots als we trommeltjes van onze leerlingen zien!  

Koningsspelen

Wat een prachtige dag hebben wij gehad tijdens de Koningsspelen. Een sportdag voor de groepen 6 t/m 8, springkussens, disco, spelletjes in de groepen. De kinderen zijn zeer sportief bezig geweest en hebben genoten.

Buitenlesdag

Geen les in het lokaal, maar buiten! Alle groepen van de school hadden een buitenlesdag. De les varieerde van leestikkertje, vieze woorden dictee, burgerschap, bestuderen van plantjes tot het maken van een natuurlijke knikkerbaan. De leerlingen genoten volop!    

Grote voorjaarsschoonmaak in groep 2

Zo aan het begin van de lente is in de huishoek van groep 2 de grote voorjaarsschoonmaak begonnen. Alles wordt afgestoft en schoongemaakt, zodat het huis weer fris en schoon is.

Vrij lezen

Vrij lezen in groep 3. Zelf kiezen waar en hoe je leest, dat maakt lezen nog leuker!  

Pasen

Op woensdag 31 maart is er in alle groepen het paasfeest gevierd. We konden door Corona niet naar de kerk toe, daarom brachten we de kerk digitaal naar school toe. Onze dominee Jantine Veenhof heeft samen met Monique Djizani een mooie paasdienst gehouden, waar het paasverhaal in werd voorgelezen. … Lees verder

Letterfeest in groep 3

Alle leerlingen van groep 3 hebben vandaag hun letterdiploma behaald. We zijn heel trots op hen!